Assortiment

Een houtgestookte kachel werkt samen met uw CV

Bij Ambianza hebben wij prachtige houtkachels voor de nodige sfeer die samenwerken met een CV . Gaat u bijvoorbeeld voor een CV houtkachel van Nordic Fire Fortuna of gaat uw voorkeur toch uit naar een pelletgestookte kachel? In dat geval kunt u bijvoorbeeld gaan voor een fraaie pelletgestookte CV kachel van Nordic Fire.

Ga voor een authentieke houtgestookte kookhaard

Heeft u een landelijk interieur en zoekt u een extra stukje finesse voor in uw keuken? Dan is een houtgestookte kookhaard dé uitkomst. Een kookhaard kan namelijk een stralend middelpunt in uw woning zijn! Ga bijvoorbeeld voor de Kookhaard La Nordica Rosetta; een ware eyecatcher voor in uw keuken. Combineer deze houtgestookte kookhaard met een houtkachel voor de nodige sfeer die samen kan werken met een CV.

Een prachtige vloer maakt u huis helemaal af

Bij Ambianza kunt u ook terecht voor een mooie stenen of houten vloer.  De stenen vloeren van Castle Stones zijn een echte eyecatchter in uw interieur. Ga bijvoorbeeld voor de Bricks, deze handgemaakte stenen laten een stukje Nederlandse cultuur weer opleven. Of de houten vloer van Rustiek Eiken. Deze vloer kan ook prima in combinatie met vloerverwarming.

Heeft u een brandende vraag? Wij horen het graag!

Heeft u vragen over het assortiment of een vraag over onze diensten en service? Wij horen het graag! U kunt per mail contact met ons opnemen of ons bereiken op 0183-745 006. Bekijkt u liever een houtgestookte kachel die samenwerkt met uw CV in het echt? Wij zien u graag verschijnen in onze showroom in Meerkerk. Wij geven u en passend en eerlijk advies. Heeft u binnenkort een houtgestookte kookhaard in uw woning of een sfeervolle houtkachel voor uw CV in uw bedrijfspand of restaurant?