Castle Stones

Castle Stones

Castle Stones is een vloer van steen die opvalt door een historische en authentieke uitstraling. Dit type vloer draagt bij aan een warme en monumentale sfeer in huis. Castle Stones laat oude sferen herleven en trekt daarmee een groot publiek aan. Kom daarom langs in Meerkerk en ontdek wat Ambianza Meerkerk voor u in petto heeft als u een vloer van Castle Stones wilt kopen.

Castle Stones: een historische kasteelvloer

Met een vloer van Castle Stones kiest u voor een vloer met een historische uitstraling. De stenen worden gegoten en geperst. Dankzij de unieke nabewerking krijgen ze hun karakteristieke glans. Heeft u passie voor stenen? Dan heeft het zeker meerwaarde om Castle Stones te kopen voor in uw huis. Vraag onze specialisten gerust naar de prijs van Castle Stone. U zult verrast zijn van de aantrekkelijke prijzen die wij u kunnen bieden voor zo’n schitterende natuurstenen vloer.

Castle stones in uw interieur voor een aantrekkelijke prijs

De prijs van Castle Stones is afhankelijk van diverse factoren. Zo wordt de totaalprijs onder meer bepaald door het vloeroppervlak en de soort of kleur van de stenen. U kunt kiezen uit allerlei verschillende varianten, van stenen met een warme uitstraling tot stenen met een moderne uitstraling. Win daarom advies in bij onze specialisten als u overweegt Castle Stones te kopen. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer voor uw woning.

Waarom Castle Stones kopen bij Ambianza?

Castle Stones kopen bij Ambianza Meerkerk levert u altijd interessante voordelen op. Zo bieden we u volop keuze uit een breed assortiment Castle Stones vloeren. Daarnaast zetten we in op advies op maat voor al onze klanten. Schroom daarom niet om ons te bellen op 0183-745006. Spreekt u liever persoonlijk een van onze adviseurs? Kom dan langs in onze showroom en doe inspiratie op voor uw interieur.


Bezoekers van deze pagina bekeken ook informatie over:

Waarom Ambianza?

 • Scherpe prijzen
 • Snelle service
 • Grote showroom
 • Kachels op voorraad

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Houtstraat 6 in Meerkerk

 • Ma Gesloten
 • Di 08:30 – 17:30
 • Wo 08:30 – 17:30
 • Do 08:30 – 17:30
 • Vr 08:30 – 17:30
 • Za 08:30 – 16:00

Onze showroom, úw bron van inspiratie

Uw behoefte staat centraal bij het maken van de beste keuze

 1. Een grote showroom in Meerkerk
 2. Een passend en betrouwbaar advies
 3. Een gegarandeerde veiligheid
 4. Een volledig ontzorgde installatie
 5. Een stijl die bij ú past
 6. Een maatwerk realisatie

Kom naar Ambianza