Castle Stones

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Castle Stones

Door het kopen van een Castle Stones vloer krijgt uw ruimte een historische en authentieke uitstraling. Dat type vloer draagt bij aan een warme en monumentale sfeer in huis. Castle Stones laat oude sferen herleven en trekt daarmee, mede dankzij de aantrekkelijke prijs, een groot publiek aan. Kom daarom naar Meerkerk en ontdek wat Ambianza voor u in petto heeft als u een Castle Stones-vloer wilt kopen.

Kom langs in onze showroom

Een historisch ogende vloer creëren met Castle Stones

De kasteelstenen geven uw vloer een historische uitstraling. De stenen worden gegoten en geperst door echte vakmensen. Dankzij de unieke nabewerking krijgen ze hun karakteristieke glans. Heeft u passie voor stenen? Dan heeft het zeker meerwaarde om Castle Stones te kopen voor in uw huis. Vraag onze vloerspecialisten gerust wat deze vloerstenen kosten. U zult verrast zijn door de aantrekkelijke prijs die wij u aanbieden voor een schitterende natuurstenen vloer van Castle Stones.

Kasteelstenen in allerlei soorten en maten

U kunst bij ons verschillende varianten van de Castle Stones kopen tegen een mooie prijs. Wij hebben hoogwaardige stenen met een warme uitstraling. Daarnaast verdienen ook onze Castle Stones Dallen uw bewondering vanwege hun stijlvolle kwaliteit. Win daarom advies in bij onze specialisten als u overweegt Castle Stones te kopen en wilt weten welke prijs voor uw oppervlakte geld. Als u geniet van een authentieke uitstraling bekijk dan ook onze boerderijvloeren. Daarnaast hebben Terra Stones een prachtige historische kwaliteit.  

Ontdek welke vloer het best bij uw wensen past

Castle Stones kopen bij Ambianza levert u altijd interessante voordelen op naast de aantrekkelijke prijs. Zo kiest u uit een breed assortiment kasteelvloeren. Ook zetten we in op advies op maat voor al onze klanten. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0183-745 006. Bespreek uw wensen en de prijs van uw Castle Stones met onze persoonlijke adviseurs? Kom naar onze showroom en doe inspiratie op voor uw interieur. Wij zijn goed bereikbaar vanuit onder andere Rotterdam, Dordrecht en Utrecht.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 10:00 – 17:00
  • Wo 10:00 – 17:00
  • Do 10:00 – 17:00
  • Vr 10:00 – 17:00
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

Bio-ethanolkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Pellet- hout hybride

Bekijk

Ambianza