Castle Stones

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Castle Stones

Door het kopen van een Castle Stones vloer krijgt uw ruimte een historische en authentieke uitstraling. Dit type vloer draagt bij aan een warme en monumentale sfeer in huis. Castle Stones laat oude sferen herleven en trekt daarmee, mede dankzij de aantrekkelijke prijs, een groot publiek aan. Kom daarom naar Meerkerk en ontdek wat Ambianza voor u in petto heeft als u een Castle Stones-vloer wilt kopen.

Kom langs in onze showroom

Een historisch ogende vloer creëren met Castle Stones

De kasteelstenen geven uw vloer een historische uitstraling. De stenen worden gegoten en geperst door echte vakmensen. Dankzij de unieke nabewerking krijgen ze hun karakteristieke glans. Heeft u passie voor stenen? Dan heeft het zeker meerwaarde om Castle Stones te kopen voor in uw huis. Vraag onze vloerspecialisten gerust wat deze vloerstenen kosten. U zult verrast zijn door de aantrekkelijke prijs die wij u bieden voor een schitterende natuurstenen vloer van Castle Stones.

Kasteelstenen in allerlei soorten en maten

Ontdek welke vloer het best bij uw wensen past

Castle Stones kopen bij Ambianza levert u altijd interessante voordelen op boven op de aantrekkelijke prijs. Zo heeft u de keuze uit een breed assortiment kasteelvloeren. Daarnaast zetten we in op advies op maat voor al onze klanten. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0183-745 006. Spreekt u liever persoonlijk een van onze adviseurs? Kom dan naar onze showroom en doe inspiratie op voor uw interieur. Wij zijn goed bereikbaar vanuit onder andere Rotterdam, Dordrecht en Utrecht.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Laat je inspireren en bezoek onze showroom

Bij Ambianza zetten we uw tevredenheid voorop. Van het gesprek in de showroom tot de werkzaamheden bij u thuis. Wij regelen alles, zodat u geen zorgen hoeft te maken. Wij willen dat u ook bij ons een beetje thuis voelt.

Een grote showroom in Meerkerk

Een passend en betrouwbaar advies

Een gegarandeerde veiligheid

Een volledig ontzorgde installatie

Een stijl die bij ú past

Een maatwerk realisatie

Maak een afspraak