Dubbelwandig rookkanaal

Ambianza. Welkom thuis.

Home » Dubbelwandig rookkanaal

Wanneer u een dubbelwandig rookkanaal of een kachelpijp wilt laten installeren, komt u naar Ambianza. Bij ons vindt u tal van rookkanalen van rvs, waaronder de dubbelwandige modellen van het hoogwaardige merk Holetherm. Om een volledige sfeerimpressie te krijgen, bekijkt u uw gewenste rookkanaal of dubbelwandige kachelpijp in onze showroom.

Kom langs in onze showroom

Een dubbelwandig rookkanaal of een kachelpijp voor uw haard

Een Holetherm dubbelwandig rookkanaal bestellen die volledig aan uw wensen voldoet, dat doet u natuurlijk bij Ambianza. U heeft de keuze uit dubbelwandige rookkanalen en kachelpijpen in diverse varianten, die verschillen qua diameter. Door een dubbelwandig rookkanaal of een kachelpijp te laten plaatsen, minimaliseert u de afstand tot het brandbare materiaal. Op deze manier stookt u veiliger én schoner.

Geniet van onze montageservice

Wij bieden u ook een vakkundige montageservice, zodat u altijd verzekerd bent van een veilige installatie. U rekent ook op ons voor onderhoud aan uw schoorsteen, rookkanaal en kachel, waardoor uw complete kachel goed en veilig blijft functioneren. Indien gewenst kunnen we ook het oude rookkanaal renoveren.

Kies voor veiligheid en betrouwbaarheid met onze producten

Wij werken enkel met hoogwaardige en goedgekeurde producten. Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons te allen tijde voorop! Vrijwel al onze producten zijn direct uit onze voorraad leverbaar. Wilt u meer weten over een dubbelwandig rookkanaal of bent u benieuwd of uw kachelpijp geschikt is voor de nieuwe haard? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0183-745 006. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom aan de Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk, in de buurt van Utrecht.

Waarom Ambianza?

Een team van vakmannen

Styling conform uw wens

Creatief in maatwerk

Een showroom vol inspiratie

Wij ontzorgen u volledig

Benieuwd naar onze kachels?

Kom langs in onze showroom: Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk

  • Ma Gesloten
  • Di 08:30 – 17:30
  • Wo 08:30 – 17:30
  • Do 08:30 – 17:30
  • Vr 08:30 – 17:30
  • Za 08:30 – 16:00

Kom naar Ambianza

Een greep uit ons uitgebreide assortiment

Bezoek onze showroom

Houtkachels

Bekijk

Speksteenkachels

Bekijk

Pelletkachels

Bekijk

CV haarden

Bekijk

Gashaarden

Bekijk

Elektrische haarden

Bekijk

Laat je inspireren en bezoek onze showroom

Bij Ambianza zetten we uw tevredenheid voorop. Van het gesprek in de showroom tot de werkzaamheden bij u thuis. Wij regelen alles, zodat u geen zorgen hoeft te maken. Wij willen dat u ook bij ons een beetje thuis voelt.

Een grote showroom in Meerkerk

Een passend en betrouwbaar advies

Een gegarandeerde veiligheid

Een volledig ontzorgde installatie

Een stijl die bij ú past

Een maatwerk realisatie

Maak een afspraak